Corona vraagt om nog meer flexibiliteit van hypotheekadviseurs - Makelaardij Meppel
501
post-template-default,single,single-post,postid-501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Corona vraagt om nog meer flexibiliteit van hypotheekadviseurs

Alles is anders nu de wereld nog steeds te maken heeft met de plaag die corona heet. Het heeft verregaande consequenties voor de samenleving en dus ook voor de werkwijze van bijvoorbeeld de hypotheekadviseur in Groningen. Toch gaat alles gewoon door, want zeker nu de rentestand laag is, onderzoeken veel mensen de optie een huis te kopen.

Nog flexibeler

Hypotheek Delfzijl, die je volledig bij kan staan bij de aankoop van een huis, is door de crisis nog flexibeler geworden. De specialist merkt dat alles net iets anders gaat in het proces van het kopen van het huis. Neem bijvoorbeeld het bezichtigen van een huis. Alleen de makelaar en twee kijkers mogen naar binnen, met mondkapje uiteraard. Vervolgens wordt vaak pas na afloop in een ruimte waar de afstand van 1,5 meter aangehouden kan worden een toelichting gegeven.

Vaker videobellen

De specialist in Delfzijl moet flexibeler zijn. De avondklok werkt ook al niet mee. Doorgaans is de hypotheekadviseur zeer flexibel en brengt het soms ook in de avonduren mensen een bezoek. De klant is immers koning. Nu echter wordt meer en meer gebruik gemaakt van videobellen. En stapte je vroeger gemakkelijk even binnen in Groningen en Delfzijl, het merendeel van het proces gaat nu via moderne online communicatiemiddelen.

De akte voor de deur

Ook in de omgeving merkt de specialist in Groningen dat alles anders is. Is een koper positief getest, dan gaat de notaris voor het tekenen van de akte naar de mensen toe. Ze praten via het raam en de notaris legt de te tekenen akte voor de deur, waarna de kopers tekenen. Vervolgens wordt de akte weer buiten gelegd en kan de notaris verder. De hypotheekspecialist in de provincie Groningen noemt verder nog het feit dat niet alle winkels open zijn een extra handicap voor de kopers van een huis, die zo maar moeizaam kunnen klussen.

No Comments

Post A Comment