Hoe regel je je eigen bezichtiging? - Makelaardij Meppel
451
post-template-default,single,single-post,postid-451,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hoe regel je je eigen bezichtiging?

Als je je huis wilt gaan verkopen dan moet je er wel voor zorgen dat andere mensen jouw huis kunnen zien. Dat is van belang omdat de kopers zich moeten kunnen inbeelden om daar te wonen. Voordat je de potentiële kopers kunt laten komen moet je eerst je huis goed opruimen en dus verkoopklaar maken. Een verkoopklaar huis zorgt voor een succesvolle bezichtiging. Naast je huis is het natuurlijk ook mogelijk om een goed beeld van de buurt neer te zetten. 

Advertentie

Voordat je een bezichtiging kunt beginnen moet je natuurlijk wel de potentiële kopers aantrekken. Dat doe je door middel van een advertentie. In die advertentie plaats je een duidelijke beschrijving over het huis. Daarin zet je de unieke punten van het huis. Verder mogen foto’s zeker niet ontbreken. Zorg ervoor dat je het huis voor het maken van de foto’s opruimt. Foto’s kunnen de potentiële koper namelijk overhalen om het huis te gaan bezichtigen en uiteindelijk te kopen.

Voorbereiden

Als de advertentie succes heeft dan zul je snel mensen hebben die het huis willen komen bezichtigen. Voor de bezichtiging moet er echt grondig opgeruimd worden. Alle troep moet weg en alles moet verschoond zijn. Zo voorkom je ook gelijk dat er smerige luchtjes in je huis zijn. Verder strijk je het beddengoed zodat het strak over het bed zit. Natuurlijk moet de tuin ook bezichtigd worden en dus ook worden geveegd. Zodat je huis binnen en buiten opgeruimd is.

Tijdens de bezichtiging

Na het opruimen is het huis klaar voor de bezichtiging. Als de potentiële kopers langskomen is het doel om ze welkom te laten voelen in het huis. Want je wilt natuurlijk dat ze zich welkom voelen. Zorg dus voor een rondleiding waarin jij ze gaat overtuigen om het huis te kopen. Na de rondleiding in het huis kun je er ook nog voor kiezen om een rondje door de buurt te lopen. Wel is het belangrijk om ze ook nog even alleen in het huis te laten zodat ze zelf een gevoel kunnen krijgen over het huis.

Geen succes?

Niet alle bezichtigingen lopen uit tot een succes. Mocht je je huis snel willen verkopen dan kun je altijd Bagro Vastgoed raadplegen. Zij kopen je huis en verkopen hem voor jou. Je kunt dan zelf al gaan beginnen met het verhuizen. Door Bagro Vastgoed wordt je huis al snel verkocht.

No Comments

Post A Comment