Lowa Renegade van Duitse sportfabrikant - Makelaardij Meppel
304
post-template-default,single,single-post,postid-304,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lowa Renegade van Duitse sportfabrikant

Het Duitse sportmerk ‘Lowa’ bestaat meer dan 90 jaar en biedt wandelschoenen aan van hoge kwaliteit. Verschillende modellen zijn de Regenade, Strato en Innox. De Lowa Renegade is speciaal omdat aan de zijkant het oude Lowa logo prijkt. Ook is de schoen geveterd met klassiek rode, bruine of zwarte veters. De Lowa Renegade GTX zelf is inmiddels een klassieker in wording. Het is een lichte middel hoge wandelschoen voor gebruik op vlak en licht geaccidenteerd terrein zoals de Ardennen, de Vooralpen en de Jura. De Lowa Renegade GTX heeft een grote instap en een tong die na het veteren goed op zijn plaats blijft zitten. De schacht is aan de binnenzijde met zacht leer afgewerkt. De Renegade is verkrijgbaar in lage en halfhoge modellen. Oftewel Lo en Mid).

 

De Low Renegade GTX biedt veel ondersteuning aan de enkels en loopt erg lichtvoetig. De zool is bij de voorvoet sterk gebogen waardoor hij goed afwikkelt. Wel voel je scherpe steentjes iets door de zool heen prikken. De hak geeft veel demping en geeft bij het afdalen veel vertrouwen. Het profiel biedt doorgaans voldoende grip op droog en nat terrein. Het ogenschijnlijke zachte leer van de Lowa Renegade GTX blijkt in de praktijk robuust. Rondom heeft de Lowa Renegade GTX redelijk wat bescherming, alleen bij de neus… daar zou het wat meer mogen. De ademende waterdichte Gore-Tex voering bleek waterdicht en van zweetvoeten hadden we geen last.

 

De Lowa Renegade online kopen kun je eenvoudig doen bij:

https://www.wandel-geest.nl/wandelschoenen/lowa/renegade/

No Comments

Post A Comment